Hoppa till sidans innehåll

Till minne av Claes Rygert

21 MAJ 2010 16:33
IFK Skövde SK har förlorat en eldsjäl & vän
  • Skapad: 21 MAJ 2010 16:33

Claes var en fantastisk föreningsmänniska. Han levde för skidåkningen. Det fanns aldrig något som var omöjligt när det gällde arbete eller visioner i IFK. Sammanlagt innehade han posten som ordförande i IFK Skövde Skidklubb i ca 15 år.

Han ställde alltid upp när det behövdes hjälp. Var det tex någon som inte kunde ta ett sprutpass så kunde alltid Claes ta det passet istället.

När det drog ihop sig till vinter och temperaturen kröp under noll så var han alltid först med att ringa runt och fråga om vi skulle dra igång konstsnösprutningen. Vi vet hur ivrigt han jobbade för att få mer resurser till konstsnöanläggningen.

Han hjälpte alltid till med både ungdoms- och vuxenträning och man såg hur roligt han tyckte det var att få hjälpa alla dessa skidåkare till att bli bättre. Han trodde stenhårt på att alla kunde lära sig att åka skidor och han förmedlade sin entusiasm och iver med en sällan skådad passion .

Han lade ner enormt mycket arbete inte bara i klubben utan också på de arrangemang som stod i klubbens regi tex Billingehusloppet.

Samtidigt var han även engagerad i Skövdes musikkår som också betydde mycket för honom.

Utöver allt detta lyckades han träna ordentligt inför bla Vasaloppet som var säsongens stora mål.

Claes lämnar en stor lucka efter sig och han kommer alltid att finnas med oss IFK-are. Vi kommer ihåg honom som den positiva, entusiastiska glädjespridare han var.

IFK Skövde Skidklubb

 

Ni som vill hedra Claes minne, ge en gåva till Cancerfonden

 

Skribent: Anna Ljungberg

ifk_bli_medlem 


  info integritet

 

Huvudsponsorer

LogoCementa

 

Stödsponsorer:

  

 

 

 

Veckans besökare  

Totalt antal besökare  

 

Postadress:
IFK Skövde SK - Skidor
Magnus Ramsin, Ödegårdsvägen 14
53273 Varnhem

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@ifkskovde-skidk...

Se all info